hypotheek lening...een belangrijke keuze !

De hypotheek lening, huisvestingskrediet of woonkrediet heeft als doel een onroerend goed aan te kopen.  In tegenstelling tot een  persoonlijke lening, kan een hypotheek niet zomaar online aangevraagd worden.  Als kredietspecialist geven wij u graag een woordje uitleg over de, misschien wel belangrijkste lening die u ooit zult opnemen. Neem gerust vrijblijvend contact op met ons !  Wij geven met plezier een antwoord op al Uw vragen.

hypotheek

vraag het ons

HUISVESTINGSKREDIET

  • Hypotheeklening voor klanten die een onroerend goed in België willen kopen, bouwen of verbouwen
  • Als men successierechten moet betalen na de erfenis van een onroerend goed.
  • Ook als men elders een hypotheek lening heeft lopen

Waarom een hypotheek nemen via onze bemiddeling ?

  • wij bieden u een ruime waaier van afbetalingsmogelijkheden
  • wij lagten u volledig vrij van bankieren en verzekeren bij het afsluiten van een hypotheek
  • vrije keuze van notaris
  • duidelijke uitleg, soepele aanvaarding en begeleiding

 Wie komt in aanmering voor een hypotheek lening ?

Als men na het betalen van alle lasten (hypotheek aflossing, nog lopende kredieten...) nog een leefbaar loon overhoudt komt men in aanmerking voor een hypotheek.  Wij berekenen graag voor U het maandelijks bedrag die u mag spenderen als afkorting van uw hypotheek.  Met deze aflossing kunnen wij u dan
mee delen voor welk hypotheekbedrag u in aanmerking komt.  Dit is een belangrijk gegeven bij uw zoek tocht naar een gepaste woning.

Betalen wij iedere maand hetzelfde bedrag af voor onze hypotheek ?

De mogelijkheid van terugbetaling wordt u uitvoerig uitgelegd.  Naast de klassieke hypotheeklening waarbij duurtijd en maandaflossing een vast gegeven zijn hebben wij ook de mogelijkheid u een hypotheek op maat voor te stellen.

Dit is een lening waarbij de maandlast stijgt of daalt volgens het budget van de klant.

- Vrije keuze van het aanvangsbedrag van de kapitaalaflossing
- Vrije keuze van de maandelijkse vaste stijging van de kapitaalaflossingen

Een ideale formule op maat voor klanten met een gemiddels of hoger inkomen, of klanten die in de toekomst een reële inkomensstijging of -daling verwachten.  Ideaal voor pas afgestudeerden of oudere leners met zicht op pensioen of prépensioen.

komen jongeren nog in aanmerking voor een hypotheek ?

Als de vaste inkomsten het toelaat kunnen klanten met een lager inkomen of weinig "eigen middelen" eigenaar worden.  Wij stellen een oplossing op maat voor waarbij men in het begin minder afbetaalt.
De stijgende maandlast wordt dan gedeeltelijk opgevangen door de indexering van het loon.  Dit is een ideale formule van hypotheek voor jongeren vaan het begin van hun carrière.  Zij starten met een beperkt salarispakket maar hun toekomstperspectieven zien er goed uit.  Dit is eveneens een ideale lening voor
klanten die een opbrengstpand willen kopen.  In het begin hebben zij veel kosten en hebben ze alle belang bij een lagere maandafkorting.  Eens het pand verhuurd is, kunnen zij de hogere kredietlasten dragen.